Tot en met zondag 14 januari kun je op de Gouds IJsbaan je laatste rondjes draaien en zwieren. In de koek en zopie-tent staan de laatste feesten op het programma.

Op zaterdag 13 januari is het traditioneel weer tijd voor het grootse slotfeest van de Goudse IJsbaan. Niemand minder dan The Originals (onder meer bekend van de Coen & Sander Show en Strandfestival ZAND) komen de sterren van de hemel spelen in Grand Café Koek & Zopie. Het Goudse DJ duo Käse Brüder (Marco van der Horst en Jasper Kuin, zie foto) maken het feest compleet!

zondag 14 januari, 14-17u00
De laatste dag van de Goudse IJsbaan is toch altijd weer een speciaal moment. Na vier weken schaatsplezier rondom het Stadhuis kunnen vandaag de laatste rondjes gereden worden voordat de schaatsen weer het vet in gaan voor een jaar. Dweilorkest De Waaghalzen zorgen voor een laatste feestje op de ijsbaan! Kom jij ook? We hebben schaatsen klaarstaan voor een dansje, zakdoekjes voor de tranen en uiteraard is er een bakkie troost.

zondag 14 januari, 16-17u00
Als onderdeel van IJSTIJD komen op zondag 14 januari 2018 de Freestyle Ice Skaters Eindhoven en 100% NL langs bij de Goudse IJsbaan voor een korte demonstratieshow van Freestyle Ice Skating!

Freestyle BMX, inlineskating of skateboarden kennen we allemaal, maar datgene dat op fiets, skate of board wordt gedaan kan natuurlijk ook op schaatsen. De Freestyle Ice Skaters Eindhoven zijn één van de weinigen in Nederland die zich dit eigen hebben gemaakt en worden dan ook veelvuldig gevraagd voor (inter-)nationale ijsevenementen. Een mix van IJshockey, kunstrijden en streetdance is misschien wel de beste omschrijving. In een korte demonstratieshow tonen zij hun kunsten op het ijs. Na afloop van de show geven zij aan het aanwezige publiek tips en trics om ook zelf aan de slag te gaan met Freestyle Ice Skating. Je moet er natuurlijk wel de lef voor hebben, want Freestyle Ice Skating gaat gepaard met veel vallen en opstaan.