Van 9 tot en met 16 januari houdt Olympia haar trainingskamp in het plaatsje Costa Adeje op Tenerife. De trainingen worden ook dit jaar weer afgewerkt op de trainingslocatie van Las Zocas. Het team van trainer Tom Rietberg bezet momenteel de zevende plaats in de eerste klasse B. De selectie hoopt onder de Spaanse zon de basis te leggen voor een goed vervolg van de eerste seizoenshelft.
Eerst nog even terug naar de vrijdag, waar de Strijd der Titanen werd gespeeld. Zie de beelden van dit spektakel in een videoverslag hieronder:

Zaterdag stond al weer de laatste training van de week op het menu. Maar eerst werd nog een teamfoto. Daarbij nog speciale gasten, want de selectie van Olympia werd gevolgd door een Spaanse cameraman gedurende deze training en alles wat daarbij komt kijken. Dit voor een promo.
De training: lekker fel zoals reeds verwacht, voor beide elftallen. Er werden vele trainingsvormen afgewerkt op het veld. De nodige spelers werden onder handen genomen door middel van hersteltrainingen. En er werd aan de conditie gewerkt, net buiten het stadion, waar een zeer lange, steile trap diverse malen rennend en sprintend betreden moest worden. Een impressie van de laatste training, inclusief een terugblik op deze week met Tom Rietberg is in het videoverslag en in de fotoreportage te zien:


Nadat beide elftallen de training hadden afgerond was het tijd om de mensen van de organisatie op Tenerife en zeker de mensen van Las Zocas te bedanken voor hun gastvrijheid gedurende deze week. Een mooie trainingsaccommodatie waar nu in het tweede jaar gebruik van gemaakt mag worden. Bij terugkomst in het hotel wordt er met elkaar geluncht en daarna is het even een paar uur genieten van het nog aanwezige zonnetje.
Maandag staat de terugreis en terugkeer naar Gouda op het programma.