De 12-jarige Gouwenaar Koen van Tilborg, al sinds zijn vijfde leerling bij harpdocente Jaike Bakker in Cultuurhuis Garenspinnerij, was op visite bij Koningin Máxima! Koen mocht op zijn harp voor haar spelen en over zijn harp vertellen.

Harpleerling Cultuurhuis Garenspinnerij op bezoek bij Koningin Maxima!

Koen van Tilborg, leerling bij harpdocente Jaike Bakker van Cultuurhuis Garenspinnerij mocht op visite bij Koningin Maxima. Kijk morgen (zaterdag 10 november) om 17.15 uur naar Zapp op NPO3: Lang Leve De Muziekshow! Ook in de uitzendingen van 17 en 24 november vertelt Koen over de harp.Wil je ook harp leren spelen, geef je dan nu op voor een proefles via www.cultuurhuisgarenspinnerij.nl

Geplaatst door Cultuurhuis Garenspinnerij op Vrijdag 9 november 2018

Zijn bezoek werd uitgezonden door Zapp op NPO3 tijdens het programma: ‘Lang Leve De Muziekshow!’

De 12-jarige Goudse Koen was de speciale gast van Máxima. Bij Maxima in de woonkamer liet hij zijn talent horen. Ook in de uitzendingen van 17 en 24 november vertelt Koen over zijn ervaringen met de harp.

Over het spelen voor de koningin zegt Koen: ,,De koningin komt ineens naast je zitten en dat vond ik wel soort van spannend.’’

In mei van dit jaar sleepte hij bij de Koninklijk Concertgebouw Concours 2018 de aanmoedigingsprijs in de wacht, die door de jury unaniem was toegekend. Ook won hij eerder de tweede prijs bij het Rosa Spier Harpconcours.