Knap stuurwerk van chauffeur Cees Milort leverde Verdouw Bouwproducten mooie foto’s op. Foto’s die zo de reclamefolder in kunnen en/of voor andere promotie-doeleinden geschikt zijn.
Cees moest zich daarvoor met de twaalf meter lange truck wel in en door allerlei bochtjes wringen van de Goudse binnenstad. Maar zijn vakkundigheid werd rijkelijk beloond.

,,Onze chauffeur Cees Milort bracht begin deze week een bestelling in de binnenstad. Hij wilde rond de klok van 8u00 uur de Goudse binnenstad inrijden voor een levering op de Westhaven. Door wegwerkzaamheden bij de Veerstal moest hij uitwijken. Hij is toen aan de andere kant de stad ingereden. En wel via de Kleiwegbrug, via de Korte Vest, Agnietenstraat, Convenstraat en Lem Dulstraat, Nieuwe Markt en Achter de Waag door de binnenstad gereden. Per toeval kwam hij op de Markt. Hij kwam op het geweldige idee om hier een foto te maken. Het leverde een prachtige Goudse foto op…”, aldus Arnout van Nieuwkoop, onder meer verantwoordelijk voor de marketing binnen het Goudse bedrijf.

Over Verdouw
Verdouw is een bedrijf met Goudse roots. De groothandel bestaat al meer dan 100 jaar. Het begon allemaal in 1909 als timmer- en trappenbedrijf. In de oorlogsjaren (1940 – 1945) maakten ze de overstap handel. Sinds een paar jaar zijn ze zich aan het ontwikkelen als totaalleverancier voor de bouw. Vanuit een groot logistiek centrum aan de rand van Gouda bezorgen zij dagelijks bij veel aannemers en bouwers in Nederland.
Zie ook: www.verdouw.nu