Het Goudse trio Change of Key houdt, in samenwerking met Grand Café Concordia en NEO Music, op zondag 18 december een Kerstconcert met Kerstbrunch. Tijdens dit evenement presenteert de band tevens haar nieuwe CD ´It’s Christmas´.
Alle artiesten die meewerkten aan deze verzamelaar, geven acte de présence: Wim Pols, Rik Vinke, Annemiek Goelema, Shirley Ann, Claes van der Ster, Gerard Bierman, Tom Ensink, Zingga en Change of Key. Alle musici hebben op geheel eigen wijze, een super mooie en gevarieerde productie neergezet. De toegang bedraagt in de voorverkoop € 7,50 en aan de deur €10,- De CD is in de voorverkoop te verkrijgen voor € 7,50 en op de dag zelf kost een exemplaar € 10,-.
Kerstbrunch
Naast een onvergetelijk Kerstconcert bestaat er ook de mogelijkheid om, voorafgaand aan dit evenement, deel te nemen aan de Kerstbrunch vanaf 12.30 uur. Team Concordia zorgt voor een overheerlijk, gevarieerd en rijk gevuld buffet met (gezien de ervaringen tijdens de Paasbrunch eerder dit jaar) méér dan voldoende voor iedereen! Kosten hiervoor zijn € 17,50 pp. en hiervoor moet voor 10 dec. gereserveerd zijn. Kaarten voor het concert bestellen (vvk tot 12 dec.), CD kopen en/of reserveren voor de uitgebreide Kerstbrunch (tot 10 dec.) graag een mailtje naar: info@marykee.com of telefonisch via 06-54918147.
An Old School Country Christmas Song
Dinsdag 6 december bracht Change of Key haar spieksplinter nieuwe Kerst single uit: ‘An Old School Country Christmas Song’. Marijke de Jong en Daniëlle Poot zijn verantwoordelijk voor de tekst en de muziek. Tim Crouch, multi-instrumentalist uit Amerika nam de arrangementen en de instrumentale invulling voor zijn rekening. En Joop de Jong maakte er een mooi geheel van.
Het is een sfeervol, vrolijk schijfje geworden en is te verkrijgen via de website van Change of Key www.changeofkey.com