Voor het eerst in haar geschiedenis van de Goudse Kermis wordt zaterdagmiddag de volumeknop van alle attracties een stukje teruggedraaid.
Bezoekers, en met name die met een beperking, kunnen zaterdagmiddag tussen 11u30 tot 13u00 genieten van een iets mindere prikkelende kermis. Het geluid staat zachter, er is geen verlichting en de ritten zijn aangepast, alles om mensen voor wie de gebruikelijke kermis te druk is ook een leuke tijd te bezorgen.
Alle exploitanten pasten hun beleid voor de middag aan. Gouda is een van de weinige steden die een dergelijke prikkelarme middag kent.
Op de andere resterende uren en dagen gaat de volumeknop op de Goudse Kermis weer omhoog.
Ook dit jaar is de Goudse kermis neergestreken op haar vertrouwde locatie en stekje: op de Markt en Achter de Waag.
Liefhebbers van snelheid en sensatie kunnen tot en met 24 september onder meer plaatsnemen in de Space Jam. Dat is een veertig meter hoge zweeftoren. Al draaiend ga je veertig meter omhoog en heb je een prachtig uitzicht over de stad. Het gevaarte brengt per keer 24 bezoekers op grote hoogte. Op het hoogtepunt van de attractie blijven de stoeltjes zo’n drie minuten draaien, waardoor je een prachtig uitzicht over Gouda krijgt. Durf jij dat aan?


Natuurlijk zijn er de bekende attracties als het spookhuis, de botsauto’s, de jumbo en een funhouse. Voor de kleintjes is er het mini-reuzenrad. Voor hen is er op woensdagmiddag om 15.00 uur ook een meet & greet met Paw Patrol.
Voor een ieder, van jong tot oud, is er veel vertier en voldoende te beleven. Zie ook www.kermisgouda.nl.


Openingstijden kermis
Vrijdag van 13.00 tot 24.00 uur
Zaterdag van 12.00 tot 24.00 uur
Zondag van 13.00 tot 21.00 uur
Zie ook www.kermisgouda.nl.