Ruby Vogelzang, Ruben Raghunath, Nick van Hattem, Max Schulenklopper, David Multani, Caitlin Schillevoort, Tom Olde Heuvelt, Aileen Kleibeuker, Julian Scharloo, Lennart Pieters, Davey Mikail, Mathijs Scholtes, Freddy Weemaes, Ecco van der Veer, Boy Vogelzang, Donny Donker, Chabeli Arenberg Peeters en Aafke van Leeuwen.

Bovenstaande namen zagen de lezers van Gouds Dagblad het afgelopen jaar veelvuldig voorbij komen in onze items.

Het zijn de namen van de fighting ju jitsuka’s van de Goudse sportschool Den Edel die het afgelopen jaar maar liefst 28 (!) medailles haalden tijdens Nederlandse- Europese-, Wereldkampioenschappen en Wereldspelen.

Voor trainer/coach Allard Schulenklopper, die de laatste 12 jaar met zijn pupillen één van de meest succesvolle Nederlandse fighting ju jitsu trainers is, alle reden om een keer een feestje te bouwen. Dit in de vorm van een Kampioenenreceptie die morgen, vrijdag 12 januari vanaf 20u30 wordt gehouden bij Den Edel Fun to be Fit Gouda aan de Nijverheidsstraat 14a in Gouda.

,,Het afgelopen jaar was een bijzonder succesvol jaar voor onze gehele selectie. Tijdens de avond worden, onder het genot van een hapje en een drankje, onze kampioenen in het zonnetje gezet! We hopen dat er zo veel mogelijk clubgenoten, trainingsmaatjes, familie, vrienden en kennissen aanwezig zullen zijn om bovengenoemde kampioenen te komen feliciteren tijdens deze kampioenen receptie”, zo nodigt Schulenklopper een ieder uit.