Jubilerend meidenblad Tina in De Goudse Schouwburg

Jubilerend meidenblad Tina in De Goudse Schouwburg

Het meidenweekblad Tina bestaat 50 jaar en dat wordt gevierd met een musical. Vanavond, woensdag 3 januari, beleven Tina, Puck en Fabio live in De Goudse Schouwburg vele avonturen.

Tina is het allereerste tijdschrift in Nederland dat een eigen musical krijgt met onder anderen de artiestentweeling Mylène en Rosanne in de hoofdrol. Tina is een stoere meid die in de garage, samen met Puck en Fabio, elke week weer een tijdschrift in elkaar sleutelt. Maar dan wordt ze verliefd. Hoe pakt ze dat aan? Haar moeder is te druk en haar vader heeft er geen verstand van. Gelukkig weet Tina’s hippe oma (Mariska van Kolck) raad. Tina is een feelgood familievoorstelling over een tiener met vlinders in haar buik en een oma die eeuwig jong is gebleven. En die kunnen nog veel van elkaar leren…

‘Tina de musical’, met Mariska van Kolck als de oma van Tina, is een vrolijke familievoorstelling voor meiden, moeders én oma’s. En natuurlijk mogen ook alle broertjes, vaders en opa’s mee!

Met de populaire tweeling Rosanne & Mylène! MYLÈNE & ROSANNE zijn genomineerd voor een Musical Award in de categorie Aanstormend Talent!

Tina de musical wordt opgevoerd op woensdagavond 3 januari om 20u00.