Trainer/coach Johan Aantjes en de dameswaterpoloselectie van Widex GZC Donk gaan na dit seizoen uit elkaar. Er is geen sprake van problemen, beide partijen kwamen eenvoudigweg tot de conclusie dat het na vier seizoenen tijd is voor vernieuwing.

Onder leiding van Johan Aantjes werd GZC Donk in 2014 tweede in de strijd om de landstitel. Een jaar later werd het kampioenschap in de Eredivisie wel behaald.
In het pre-Olympisch seizoen (2015-2016) wat volgde moest de Goudse hoofdmacht het doen zonder haar internationals. In die periode bewees Aantjes zijn waarde waarbij de aandacht nadrukkelijk werd gericht op talentontwikkeling. Met een piepjonge selectie werd in dat ‘tussenjaar’ de halve finale in de Eredivisie bereikt.
Johan van der Velden, voorzitter WPC van GZC Donk: ,,Het spreekt voor zich dat Johan en zijn meiden van plan zijn om de samenwerking, tijdens de aanstaande play-offs, in stijl af te sluiten. De waterpolo-afdeling van GZC DONK wenst Johan alle succes toe bij een toekomstige uitdaging en bedankt hem hartelijk voor de prettige samenwerking.”