,,Wow! Dat is het woord dat misschien wel het best past dit seizoen bij Jodan Boys, de KNVB beker en de aanloop naar de wedstrijd tegen Vitesse. Maandag was de laatste dag kaartverkoop en dus kan de balans opgemaakt worden… “, aldus Alex Snoek van jodanboyssupporter.nl

Er gaan 2600 supporters uit Gouda mee naar Arnhem. Daarvan zullen er een kleine 2350 in het ‘uitvak’ plaats nemen en een kleine 250 op de business seats. Hiervan maken meer dan 1600 supporters en genodigden gebruik van de buscombi, wat neerkomt op zo’n 20 tot 23 bussen.

Een absoluut record qua supportersaantallen bij een uitwedstrijd van Jodan Boys. Snoek: ,,In de jaren ’70 haalde Jodan Boys wel eens vijf gevulde bussen en totaal 1000 uitsupporters en in 2008 en 2012 waren dat ongeveer dezelfde aantallen bij de promotie- en kampioenswedstrijden tegen respectievelijk Achilles Veen en Zwaluwen ’30 en natuurlijk tegen Go Ahead Eagles nog meer bussen, maar dit is echt te gek.”

Snoek: ,,Nog acht dagen en dan zitten we in het GelreDome. Eerst nog even gehakt ballen draaien voor de trainer en een aantal selectiespelers aankomende donderdag, punten meenemen bij Hoek (hopen we) en dan naar Arnhem. Wat een feest gaat dat worden zeg!…”

Reageer op dit artikel