Aanstaande zaterdag staat de vierde competitiewedstrijd voor Jodan Boys op het programma. De ploeg van trainer Dennis van den IJssel gaat dan op bezoek bij het nog puntloze Smitshoek. Daarbij moet wel gezegd worden dat de wedstrijd van Smitshoek afgelopen weekend afgelast werd, waardoor de Barendrechters dus een wedstrijd minder gespeeld hebben.
In de eerste competitiewedstrijd tegen Hoek, trok Hoek uiteindelijk aan het langste eind (5-4). Na de 1-0 van Hoek kwam Smitshoek nog op voorsprong, maar Hoek liep uiteindelijk uit tot 4-2 een kwartier voor tijd. In de slotminuten vielen er vervolgens nog drie goals. Bart Deprez was bij Smitshoek de gevierde man met drie goals, maar dat mocht dus niet leiden tot een overwinning.
In de tweede wedstrijd was het Ricardo Merrelaar die twee treffers namens Zwaluwen de overwinning naar Vlaardingen bracht. Deprez wist het net niet te vinden en de goal van Strijbosch was niet genoeg voor punten die mindag.
Bij Jodan Boys staat juist de ongeslagen status op het spel. In de eerste wedstrijd werd er bij Swift met 1-1 gelijk gespeeld en vervolgens werd met 2-1 gewonnen van Hoek en met 2-0 van Argon. Jodan Boys bezet daardoor nu een nette tweede plaats op de ranglijst, net achter Noorwijk, dat als enige drie winstpartijen mocht schrijven. Daarbij moet nog wel gezegd worden dat SteDoCo met 6 uit 2 of Zwaluwen met 4 uit 2 nog voorbij Jodan Boys hadden kunnen gaan op de ranglijst. Hun onderlinge duel werd echter afgelast, net als dat van Smitshoek tegen FC ‘s-Gravenzande.
Vorig seizoen eindigde de thuiswedstrijd van Jodan Boys nog in een bloedeloos gelijkspel, maar de uitwedstrijd in de tweede seizoenshelft leverde een 0-3 overwinning op dankzij goals van Verkaik, Akanaoui en Waandels.
Bij Jodan Boys maakte vorige week Mohamed Faouzi en Yusuf Kama hun competitiedebuut in Jodan Boys 1. Verder was Mo Bellahcen weer terug bij de selectie en kwam in de tweede helft als invaller binnen de lijnen. Marvin Straver, Elliot Pattinama en Kevin de Vries ontbraken afgelopen weekend. Het is op dit moment nog niet bekend of dit trio inzetbaar is aankomende zaterdag.
De wedstrijd van komende zaterdag begint om 14u30 en staat onder leiding van scheidsrechter A. Bos.
Frontfoto: Mo Bellahcen weer terug bij de selectie.