Marvin Straver, keeper Jodan Boys 1, start zijn eigen keepersschool.
,,Als keeper zie ik regelmatig jeugdkeepers aan het werk en ik vind dat het niveau van de jeugdkeepers vele malen hoger kan komen te liggen. Door mijn ervaringen bij onder meer AFC Ajax Camps en Clinics, de stage die ik ga lopen bij BVO Excelsior en mijn ervaringen bij Jodan Boys 1, ben ik ervan overtuigd dat ik het niveau van de keepers omhoog krijg. Om zoveel mogelijk keepers te bereiken, ben ik een eigen keepersschool begonnen. Op vrijdag 15 september start de tien-weekse cursus voor jongens en meisjes van 6 tot en met 18 jaar bij RVC’33 in Reeuwijk”, zo vertelt Marvin.
De trainingen zijn wedstrijdgericht en de keeper zal zich technisch en motorisch ontwikkelen om vervolgens de focus te leggen op de fysieke en mentale ontwikkeling.
Als je meer informatie wilt, stuur dan gerust een berichtje naar straverkeepersschool@gmail.com of neem gerust een kijkje op de Facebook van Straver Keepersschool
,,Wie weet staan wij straks samen op het veld!”, nodigt Marvin uit.