Als er iemand in de showbusiness keihard gaat, dan is het Jandino wel. Deze man doet niet aan concessies als het om zijn carrière gaat. Bij hem is het simpel, je komt en je gaat. Daartussen moet je lachen, het liefst keihard! Precies dat gaat hij verzorgen in deze hilarische show met typetjes, stand-up comedy, zang en dans op donderdag 17 mei en vrijdag 18 mei in De Goudse Schouwburg.

Deze tour sluit hij spectaculair af in de Kuip. Heeft iemand dat ooit gedaan? Nee! Maar als iemand het kan, dan is het Jandino wel. Waarom? Hij gaat gewoon keihard! Zie ook www.jandino.nl

Afterparty!
Na afloop van de voorstelling is er een afterparty met DJ Willy Whoo in het Theatercafé van De Goudse Schouwburg en uiteraard komt Jandino ook gezellig meedansen! De afterparty duurt tot ongeveer 23u30.

KEIHARD door in Swing
Jandino Asporaat & DJ Willy Whoo gaan op vrijdag 18 mei nog even KEIHARD door in Swing. Dan sluit Jandino zijn optreden in Gouda af met een afterparty in Swing. De afterparty begint om 23u30 en tickets kosten € 7.50 p.p. Ga je ook naar de show? Dan is de entree gratis op vertoon van je theaterticket. Dat belooft dus een lekker feestje te worden.