Zin in een avondje theater? Altijd toch! Kijk dan eens mee op de onderstaande lijst van De Goudse Schouwburg of er een voorstelling van je gading bij is.

Veel voorstellingen in De Goudse Schouwburg zijn zeer gewild en in een vroeg stadium uitverkocht. Maar dat geldt niet voor alle, niet minder gewilde voorstellingen.

Voor de komende weken heeft De Goudse Schouwburg nog plaatsen beschikbaar voor de volgende onderstaande voorstellingen. Kijk je mee?

MAANDAGENDA APRIL – www.goudseschouwburg.nl

di. 17 april MAAIKE OUBOTER: VANAF NU IS HET VAN JOU
20u00  Maaike is terug met nieuwe liedjes, ontwapenende anekdotes en verhalen. Een nieuwe zoektocht. Naar menselijkheid.

wo. 18 april DE ORESTEIA: HET NATIONALE THEATER
20u00  Het Nationale Theater brengt elk seizoen een klassieker uit de toneelgeschiedenis. De Oresteia schetst hoe het gezin van een succesvol legeraanvoerder door een bloedige keten van moord en wraak uiteen scheurt.

do. 19 april LEBBIS: DE BOVENGRENS
20u00  Samen met u wil Lebbis op deze avond kijken naar wat we doen, waarom en waar het heen gaat. Een avond onder vrienden

vr. 20 april  AFRICAN MAMAS: SIYABONGA MAKEBA
20u00  De African Mamas brengen samen met Leoni Jansen een muzikaal eerbetoon aan de zangeres die Zuid-Afrika hoop gaf: Miriam Makeba.

zo. 22 april JULIEN LIBEER EN ROSANNE PHILIPPENS (Koffieconcert)
12u00  Sinds hij op 20-jarige leeftijd de prestigieuze Juventusprijs ontving wordt Julien Libeer geprezen als één van de meest markante muzikale persoonlijkheden van zijn generatie.

di. 24 april  MOOI WEER VANDAAG: Bram van der Vlugt e.a.
20u00  We volgen de gesprekken tussen vier mensen. Hun gesprekken gaan veelal over het weer en stokken voortdurend. Langzaamaan wordt duidelijk dat er met alle vier iets aan de hand is.

do. 26 april TIM FRANSEN: Het kromme hout der mensheid
20u00  Vorig seizoen debuteerde Tim Fransen met zijn filosofische cabaretprogramma en dat werd alom bejubeld, ook in Gouda! Daarbovenop werd het programma ook nog eens bekroond met de Neerlands Hoop.

za. 28 april JOHAN GOOSSENS: VLAM
20u30  Het vuur van de liefde, de passie, en natuurlijk: seks. Daarover gaat de nieuwe show van Johan Goossens.

Zie ook www.goudseschouwburg.nl

Toegangskaarten voor bovenstaande voorstellingen zijn te koop via www.goudseschouwburg.nl. Ook aan de kassa. Zie de website voor actuele openingstijden.