Zin in een avondje theater? Altijd toch! Kijk dan eens mee op de onderstaande lijst van De Goudse Schouwburg of er een voorstelling van je gading bij is.

Veel voorstellingen in De Goudse Schouwburg zijn zeer gewild en in een vroeg stadium uitverkocht. Maar dat geldt niet voor alle, niet minder gewilde voorstellingen.

Voor de komende weken heeft De Goudse Schouwburg nog plaatsen beschikbaar voor de onderstaande voorstellingen:

do. 15 feb. Johan Fretz: De Zachtmoedige Radicaal
20u30 ‘De Zachtmoedige Radicaal’ is een show die je optilt en je hart verovert, maar bovenal is dit een unieke vertelling van een geboren verhalenverteller.

vr. 16 feb. Romeo en Julia: Toneelgroep Oostpool


20u30 Deze Shakespeare-klassieker is misschien wel een van de meest vertelde liefdesverhalen in de theatergeschiedenis. Het stuk weet al eeuwenlang steeds opnieuw te raken en te inspireren. Regisseur Marcus Azzini laat zich opnieuw door dit verhaal inspireren.

za. 17 feb. 10 jaar de Règâhs
20u30 Het begon ooit als grap. Flamencogitarist Johan Frauenfelder hertaalde twee Spaanse liedjes naar het Haags en bracht ze op de markt. Nu, 10 jaar later, zijn ze een van de succesvolste theatergroepen uit Den Haag. De groep blikt terug en geeft een kijkje achter de schermen.

di. 20 feb. George & Eran lossen Wereldvrede op! : De Finale
20u30 In deze Oerol-hit, het slotstuk van hun bewierookte trilogie, hebben George en Eran de sleutel gevonden om de poorten naar Wereldvrede te openen.

wo. 21 feb. Orkater en Bijlmer Parktheater: Woiski vs. Woiski
20u30 ‘Woiski vs. Woiski’ vertelt het levensverhaal van vader en zoon Woiski die ondanks hun moeizame verhouding furore maakten en Nederland verrijkten met hun aanstekelijke muziek. Max sr. kwam in de jaren 30 als een van de eerste Surinamers naar Amsterdam en opende zijn eerste nachtclub.

do. 22 feb. Conny Janssen Danst: INSIDE OUT
20u00 Na een succestour in 2015 langs volle zalen, gevolgd door lovende recensies en een nominatie voor De Zwaan – dé dansvakprijs van Nederland – komt ‘INSIDE OUT’ terug naar Gouda!

do. 22 feb. Lieve Bertha: Prachtexemplaar
20u30 De lefgozers van Lieve Bertha maken geen cabaret, geen film, geen popmuziek. En toch ook allemaal wel. Spontaan, recht voor zijn raap, met veel humor en lef.

vr. 23 feb. Martijn Koning: Koning te rijk
20u00 Martijn Koning doet het op zijn manier. Een microfoon, een kruk en wat glazen water. Meer heeft hij niet nodig om anderhalf uur los te gaan in stand-up comedystijl. Hij combineert rake oneliners met een buitengewoon fantasierijke kijk op de werkelijkheid.

za. 24 feb. Gerard van Maasakkers: 40 jaar liedjes
20u30 Voor ‘40 jaar liedjes’ maakt Gerard een keuze uit de veelkleurige nummers van de 13 platen die hij in totaal opnam. Dat gaat een mooie, intieme avond opleveren! Van ontroering naar uitbundigheid en weer terug. Al 40 jaar lang.

zo. 25 feb. The Simon & Garfunkel Story (EXTRA VOORSTELLING)
19u00 Wegens het grote succes van een paar jaar geleden komt ‘The Simon & Garfunkel Story’ terug naar Gouda! De voorstelling vertelt het meeslepende verhaal van het meest succesvolle duo aller tijden.

di. 27 feb. Opvliegers in New York!
20u00 De Opvliegers dompelen zich onder in de stad van de wolkenkrabbers, Broadway, Central Park, Fifth Avenue en yellow cabs. Nieuwe reis. Nieuw verhaal. Nieuwe muziek. Nieuwe gezichten. Net zo hilarisch! Met Antje Monteiro, Anouk van Nes, Joanne Telesford en Sandra Mattie.

di. 27 feb. Het Nationale Theater: Othello
20u30 In haar eerste regie bij Het Nationale Theater (voorheen Nationale Toneel) maakt Daria Bukvic een eigenzinnige bewerking van Shakespeares ‘Othello’. Confronterend en met een vleugje humor.

wo. 28 feb. Shirma Rouse: Aretha! The Queen of Soul
20u00 Op 25 maart 2017 werd Aretha Franklin 75 jaar. Een mooi moment voor Shirma Rouse om de theatervoorstelling ‘Aretha! The Queen of Soul’ weer op de planken te brengen en haar leven en muziek te vieren.

wo. 28 feb. Vivaldi Code Rood, met Esther Apituley, Charlie Chan Dagelet e.a.
20u30 Esther Apituley ontwikkelde samen met regisseur en schrijver Ko van den Bosch een theaterconcert naar aanleiding van De Vier Jaargetijden van Vivaldi. Met actrices Annelinde Bruijs en Charlie Chan Dagelet en zeven topmusici!

Toegangskaarten
Toegangskaarten voor bovenstaande voorstellingen zijn te koop via www.goudseschouwburg.nl. Ook aan de kassa. Zie de website voor actuele openingstijden.

Komt dat zien! Kijk ook even naar www.degoudseschouwburg.nl

Beeldrechten: Toneelgroep Oostpool.

Reageer op dit artikel