Politie en vele burgers zijn vrijdagavond 6 oktober rond 22u40 begonnen met een grote zoektocht naar de sinds vrijdagavond vermiste Wouke uit Moordrecht.
In een gebouw van de Moordrechtse scouting werd de briefing gehouden waarna de zoekactie begon. De politie was in heel Moordrecht te vinden en ook werd er vanuit de lucht mee gezocht door de politiehelikopter. De Mobiele Eenheid hielp ook mee met zoeken.


De 18-jarige Wouke is rond 18u15 vertrokken vanaf de Klutendreef in Moordrecht. Nadien is ze niet meer gezien. Wouke heeft lang donker haar en ze draagt dit in een paardenstaart. Ze is ongeveer 1.65 meter lang en heeft een tenger (mager) postuur. Toen ze vertrok had ze een paarse joggingbroek aan en een grijs shirt aan. Ook heeft ze een bril op.
Het laatste contact wat haar telefoon heeft gemaakt is bij een telefoonmast nabij de Middelweg. De zoekactie is dan ook in de omgeving van de Middelweg begonnen. Wouke werd niet in de omgeving aangetroffen en dus besloot de politie rond 00u20 het zoekgebied te vergroten.
Er is op veel plekken gezocht, zowel in Moordrecht als in de omgeving van Moordrecht. De politiehelikoper heeft gezocht in een gebied tussen Gouda en Nieuwerkerk aan den IJssel maar kon niks vinden. Rond 00u50 had de zoektocht nog geen resultaat opgeleverd waarop werd besloten een nieuwe groep agenten in te zetten om het vergrote zoekgebied af te gaan. Deze agenten zullen in de richting van Nieuwerkerk aan den IJssel gaan zoeken. Tot op heden is Wouke nog niet aangetroffen.
Heb je tips omtrent deze vermissing of zie je Wouke lopen? Bel dan 112!
Signalement:
-Vrouw
-1.65 lang
-lang donker haar in paardenstaart
-tenger (mager postuur)
– paarse joggingbroek
– grijs shirt
– brildrager.