De kinderpostzegelactie is weer van start gegaan. Dikke kans dat als de deurbel vanmiddag gaat, je de vraag hoort: ‘Wilt u kinderpostzegels kopen?’
Dit jaar staat de actie in het teken van de LINDA-Foundation. Een organisatie van Linda de Mol die zich inzet voor de armste kinderen in Nederland.
Vanaf vanmiddag gaan basisschoolkinderen weer langs de deuren om zich in te zetten voor kwetsbare kinderen over de hele wereld. Dit jaar zijn dat er maar liefst 160.000!
Tijdens de Kinderpostzegelactie 2017 gaan duizenden schoolkinderen in heel Nederland op pad om zich in te zetten voor een goed thuis voor kinderen. Het doel is om 400.000 van deze kinderen te helpen, kinderen die:  niet meer bij hun ouders kunnen wonen, opgroeien in een arm gezin en/of met hun moeder of ouders in de opvang wonen.
Kinderpostzegels geeft kwetsbare kinderen in binnen- en buitenland ontwikkelingskansen voor een betere toekomst. Het motto is ‘voor kinderen, door kinderen’. De Kinderpostzegelactie is hiervan het sprekende voorbeeld. Het is de grootste en meest populaire scholenactie van Nederland, uniek in de wereld. Met de opbrengst van de actie zijn afgelopen jaar heel veel kinderen gesteund.