Speak from the Hart houdt op Kaarsjesavond van vrijdag 16 december een grote knuffel-flashmob in het centrum van Gouda. Het doel is om met zo’n 100 mensen ‘free hugs’ uit te delen aan voorbijgangers. Zo wil Speak from the Hart in Het Groene Hart meer liefde en geluk teweeg brengen door mensen zich vanuit hun hart te laten verbinden met anderen.
Het initiatief is van Gouwenaar Paul van Buren. In het teken van de mondiale ‘free hug’ beweging deelde hij onlangs op de Markt in Gouda knuffels uit gekleed in een rood-wit hartenpak. Deze spontane actie werd een groot succes en zo werd het idee voor ‘s lands grootste knuffelactie geboren.
Speak from the Hart, de organisatie die Van Buren heeft opgezet, lanceerde onlangs een website waarop mensen zich kunnen inschrijven om mee te doen met de knuffelactie. Het doel is om vooraf aan kaarsjesavond met zo’n 100 mensen het centrum van Gouda in te gaan om liefdevolle knuffels te verspreiden. Zo begint de kaarsjesavond dit jaar met veel vrolijkheid, warmte en honderden glimlachen.
Wil je meedoen aan deze onvergetelijke knuffel-actie en zo helpen de liefde en het geluk te verspreiden in Het Groene Hart? Meld je dan aan via de website www.speakfromthehart.nl.
Deze spontane knuffel van Denise van Gastel heeft Paul van Buren al te pakken. Wie volgt?