De Goudse ondernemer Jacob de Boer, eigenaar van het in Gouda gevestigde De Boer Maatwerk in interieur, kreeg vanmiddag in zijn zaak bezoek van Mona Keijzer, de staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat. De politica van het CDA neemt deze periode bij diverse bedrijven een kijkje in de keuken om gevoel te krijgen bij het ondernemersklimaat en het MKB heeft daarbij haar focus.

,,Niet normaal, de staatssecretaris komt niet elke dag op bezoek,” liet een opgetogen De Boer weten aan het Zoetermeers Dagblad. ,,Ik werd gebeld door Economische Zaken, of ze konden langskomen. Dit is toch een stukje blijk van waardering, dat ik lekker bezig ben. Het was zeker een bijzondere middag.”

Keijzer sprak met diverse personeelsleden en nam een kijkje in de werkplaats. ,,Ik denk dat de staatssecretaris bij ons een mix gezien heeft van ambachtelijk werk en digitalisering, zowel voor als achter de schermen,” aldus De Boer, die het keuken- en interieursbedrijf aan de Gouderaksedijk 24 in november 2015 overnam. Vorig jaar oktober volgde de benoeming tot FD Gazelle 2017, waarmee De Boer Maatwerk in interieur tot de 754 snelste groeiende ondernemingen van Nederland behoort.

Jacob de Boer (uiterst links) en helemaal rechts Mona Keijzer.

In de werkplaats aan de Gouderaksedijk 24 in Gouda.

In het kantoor.

Fotobron: ministerie van Economische Zaken.

Bron: zoetermeersdagblad.nl/zoetermeerse-ondernemer-jacob-boer-krijgt-bezoek-staatssecretaris/

Reageer op dit artikel