De Goudse Eend staat in de Misset Horeca Café Top 100 2017.
Zo heeft eigenaar Jeroen Carol-Visser zojuist via zijn Facebookpagina naar buiten gebracht.
Een hele dag in spanning wachten… en net de mail binnen!!
Beste deelnemer,
Van harte gefeliciteerd! Jouw café heeft een plek bemachtigd in de Misset Horeca Café Top 100 2017. Op welke plek je bent geëindigd hoor je maandag 6 november aanstaande, wanneer de complete Café Top 100 2017 wordt gepresenteerd tijdens een feestelijke bekendmaking van de lijst bij Studio 21 in Hilversum.
,,Het is nu dus officieel: we staan ergens in de top 100″,, aldus Carol-Visser.
Voor de duidelijkheid: dit gaat om de jury prijs.  Daarnaast loopt dus de publieksprijs waarbij De Goudse Eend mee dobbert. Daarvoor kan een ieder nog een week stemmen! Tot en met 6 oktober.
In de maanden april tot en met juni werden alle deelnemers aan de Café Top 100 verrast met een zogenoemd ‘Mystery visit’ van een medewerker van Misset Horeca. De kroegen werden destijds op verschillende onderdelen beoordeeld. Biercafé De Goudse Eend bereikte zo de tweede ronde en streed de afgelopen maanden met 124 andere ondernemingen voor een plek in de café top 100.
,,In de laatste tussenstand staan we nog op plek 4. We willen graag omhoog! Stem op ons!”, zo roept Carol-Visser een ieder op. Zie ook https://app.je/cafe-top-100
Het speciaalbier café van Jeroen Carol Visser doet dus op twee fronten mee.
Niet verwonderlijk. De Goudse Eend met Jeroen Carol-Visser is nou eenmaal een geweldig biercafé met behalve kennis van bierzaken ook nog eens betrokken bij alles wat er in de binnenstad gebeurt en met regelmatig leuke activiteiten waarbij het bierproeven helemaal een belevenis wordt.dus op de derde plaats in de tussenstand.
En nu maar afwachten en duimen…
Zie ook www.facebook.com/CafeTop100/app/300416320044899