De clubavond van de Goudse Businessclub wordt op dinsdag 6 december gehouden in de nieuwe Stadswinkel aan de kop van de Kleiweg op nummer 94.
De Stadswinkel is een initiatief van de S.O.G., de ondernemersvereniging van de Goudse binnenstad, met steun van de gemeente Gouda en werd op 7 oktober officieel geopend door de wethouders Daphne Bergman en Rogier Tetteroo.
stads-woonwinkel-wonen-in-gouda
Het aanbod aan woningen in Gouda ligt verspreid bij de makelaarskantoren en de woningcorporaties. Om dat voor huidige en nieuwe bewoners overzichtelijk te maken ligt vrijwel het gehele aanbod aan woningen bij elkaar in de Stadswinkel. Bijna dagelijks is een medewerker aanwezig die belangstellenden voor woningen kan informeren en in contact kan brengen met de desbetreffende makelaar. Ook voor beschikbare winkel- en bedrijfsruimten kan een ieder hier terecht. De Stadswinkel zit tijdelijk in een leegstaand winkelpand. Dat pand is dusdanig groot dat de Stadswinkel wordt gedeeld met een pop-up woonwinkel.
stadswinkel
De clubavond begint met inloop vanaf 17.00 uur. Rond 18.00 uur zal wethouder Rogier Tetteroo (onder meer Ruimtelijke Ordening, Wonen en Wijkontwikkeling) iets meer over de Stadswinkel vertellen.
Daarna zal een van de deelnemende makelaars uitleggen waarom dit initiatief belangrijk is. Voor een drankje en borrelhapjes wordt gezorgd.

Makelaars kruipen bij elkaar in stadswinkel