Restaurant De Nieuwe Polderkeuken lanceert Het Gouden Menu. Dat betekent dat de gasten van het Stolwijkse restaurant kunnen kiezen voor een zeer bijzonder en lekker 6-gangenmenu. En wellicht worden verrast met een zeer exclusief toetje.

Naast de à la carte mogelijkheden en het gebruikelijke Menu Du Chef kunnen gasten zich laten verwennen met een zes gangen menu vol van heerlijke gerechten met exclusieve ingrediënten zoals kaviaar, verse herfsttruffel, coquilles, hertenrugfilet, luxueuze kazen en een ‘Gouden dessert, inclusief een glas Brut Champagne en amuses bij aanvang. Dit voor de prijs van €125 p.p.

Alsof dat nog niet genoeg verwennerij is, mag iedereen die van het menu genoten heeft ook nog zijn/haar geluk beproeven en uit een speciale koffer een envelopje pakken, met voor één geluksvogel de mogelijkheid om een echte diamant te winnen ter waarde van €1500!

Dit speciale en glansrijke event is ontstaan op initiatief van de eigenaar en chef-kok van het restaurant, Frank Streefland, in samenwerking met juwelier van nienke sieraden uit Gouda.

 

Streefland wil graag laten zien dat je als toprestaurant anno 2016 vernieuwend bezig moet durven zijn met marketing. De Nieuwe Polderkeuken staat als restaurant al bekend vanwege dineren op niveau. Streefland gelooft in kwaliteit. Hij wil met Het Gouden Menu laten zien dat het de moeite waard is om je als gast culinair in de watten te laten leggen.

Reserveren voor het speciale menu is niet verplicht; zodoende kan men in een tijdsbestek van een paar uur een culinaire topervaring en een diamant rijker zijn…

Hieronder treft u het volledige Gouden Menu:

Ontvangst met een glas Brut Champagne met diverse amuses
***
Tartaar van Ossenhaas met black pearl caviar, eendenlever en druivenmost
***
hand gedoken coquiles, venkel, parelgort met Pernod en dragon
***
Structuren van aardappel, royaal geschaafde herfsttruffel en bloemkool
***
Hertenrugfilet met koffie,winterpeen,knolselderij,spitskool,cranberry,bieslook hertenjus
***
Kaas van de wagen, met daarop Brie de Meaux belegd met verse truffel
***
Aarde met goud, parfait van nougat,diverse bereidingen van chocolade, champagne

Prijs 125 p.p. Het menu is exclusief per tafel te bestellen.

Voor de wijnliefhebbers zal er speciaal dit menu ook een Deluxe wijnarrangement te bestellen zijn, met absolute topwijnen die De Nieuwe Polderkeuken normaal niet per glas serveert.

Volledig 6-gangen wijnarrangement € 79,50 p.p.| Proefglazen (halve glazen) €59,50 p.p.

Zie ook www.polderkeuken.nl

Reageer op dit artikel