Gouda komt langzamerhand in de stemming voor Pasen. Zo maakt Gouda zich op voor de Tweede editie van het paasontbijt op de Markt op maandag, Tweede Paasdag, dat om half 11 ’s ochtends begint. Daar kan iedereen bij aanschuiven. Maar de zaterdag ervoor, 15 april, is er ook al een erg leuke actie in de stad, georganiseerd door de ondernemers Binnenstad in samenwerking met de Sligro.
Vanaf 11u00 kun je in de Wilhelminastraat 38, bij Kreatiek ’t Boefje een tasje ophalen en paaseieren gaan zoeken in de binnenstad van Gouda. Met de kinderen, ouders/ grootouders en noem maar op, kun je op die manier een leuke tocht maken langs allerlei leuke winkeltjes in de mooie historische Beste Binnenstad Gouda.

De route begint bij ’t Boefje en dan ga je in een verrassende paasroute door de stad, die gaan we niet verklappen. Bij elk winkeltje krijg je weer een adres voor het volgende winkeltje (zoals bij geheime liefdesroute tijdens Valentijn). Uiteraard is er met de route qua afstand rekening gehouden met kleine kinderen, want paaseieren zoeken kun je al vanaf hele jonge leeftijd!
Bron en frontfoto: Binnenstad Gouda

Laat een reactie achter