Kom tussen Kerst en Oud en Nieuw naar GoStores Gouda en vier het Winterfeest mee met alle winkelketens.
In een prachtig winters decor kun je schaatsen op een kunststof schaatsbaan van 100 m2! Tussendoor kun je genieten van een warme chocolademelk, koek en zopie en hoog bezoek. En alles is gratis!
Van dinsdag 27 t/m vrijdag 30 december kun je schaatsen bij GoStores! Op het parkeerterrein bij GAMMA en Lunchroom Go-In ligt dan in het decor van de metershoge kerstboom een kunststof schaatsbaan van 100 m2. De toegang en de schaatshuur is gratis! Ook staat er een gezellige koek en zopiekraam met lekkers te drinken en te eten. Dat wordt een leuk kerstvakantie-uitje!
Op woensdag 28 en donderdag 29 december krijgt GoStores hoog bezoek. Op woensdag 28 december ontvangt het centrum tussen 12-16u00 de Frozen helden Elsa en Olaf van de bekende Disneyfilm Frozen. Kinderen kunnen met deze helden op de foto en worden geschminkt. Ook worden er ballonnen gevouwen en kunnen de kids een ‘tattoo’ laten zetten.
Op donderdag komt een andere held langs bij GoStores. Dan komt Spiderman zijn acrobatische kunsten vertonen. Samen met Spidergirl vermaakt hij de kinderen. En ook in de tent valt er op deze dag van alles te doen en te beleven.
Over GoStores Gouda
Bij GoStores Gouda vind je maar liefst veertien winkels en twee eetgelegenheden; alles voor je huis, tuin en vrije tijd!
Meer informatie: www.gostores.nl/gouda of www.facebook.com/gostoresgouda
 
gostores_gouda_img_6168

Programma

Dinsdag 27, woensdag 28, donderdag 29 en vrijdag 30 december: 11.00 – 17.00 uur (vrijdag 30 december tot 16.00uur)
Schaatsbaan, muziek en Koek & Zopie
Woensdag 28 december van 12.00 tot 16.00 uur
Elsa en Olaf van Disney’s Frozen bezoeken GoStores
Meet & Greet en entertainment in de tent bij de schaatsbaan
Donderdag 29 december van 12.00 tot 16.00 uur
Spiderman en Spidergirl bezoeken GoStores
Meet & Greet en entertainment in de tent bij de schaatsbaan