Loopgroep Gouda loopt vrijdag 23 december vanaf 19u00 in feestelijk verlicht hardlooptenue de Lichtjesloop over 5 kilometer via route kris-kras door de romantisch verlichte Goudse binnenstad langs sprookjesachtige beelden en culturele surprises.
De Lichtjesloop is een gezelligheidssloop door de romantische steegjes en hofjes in het historische centrum van Gouda. In de Kerstperiode is het centrum extra sfeervol met de vele lichtjes achter ramen, op bruggen en zelfs op straat tijdens de Lichtjesavond op 23 december. Ook de hardlopers zelf vormen een bron van licht door zichzelf te versieren met lichtjes (bijvoorbeeld mutsen met een lichtje of Kerstboomverlichting om de middel). De leukst verklede loopster en loper maken kans om de Goudse Lichtjeskoningin en Lichtjeskoning van 2016 te worden. Versier jezelf met de mooiste verlichting zodat je uitgeroepen wordt tot de Lichtjeskoning of koningin 2016!
Finish is tussen 20-21u00 op een nog geheime locatie. Na afloop is er een gezellige after-party als uitloper waar je kunt genieten van typische Goudse versnaperingen en swingende muziek. Locatie: Gouda Studio’s.
Zie voor meer info www.vs-sport.nl.