De zwarte Ford Fiësta op de bovenstaande foto met kenteken 53-JL-NH werd vorige week in de nacht van maandag op dinsdag na een woninginbraak gestolen vanaf de Roemer Visscherstraat/Bosweg in de wijk Korte Akkeren. Bij de woninginbraak werden een tv. en de autosleutels buit gemaakt. Vervolgens gingen de dieven er met de auto vandoor.

,,De politie verwacht dat de auto nog niet ver weg is. En wellicht nog niet eens de stad uit is”, zo schreven de slachtoffers het Gouds Dagblad. Met daarbij het verzoek of wij aandacht hieraan wilde besteden. Gouds Dagblad plaatste een opsporingsbericht en vroeg haar lezers rond te kijken en het bericht zoveel als mogelijk te delen.

Paasmaandag kregen we weer een bericht van de melders/slachtoffers.

,,Hallo, zodra er nieuws was over de gestolen auto, zou ik u dat laten weten. Afgelopen zaterdag hebben we een brief ontvangen van het RDW dat de auto afgelopen dinsdag, dús OP de dag dat hij ook gestolen is, aangetroffen is. Een bizarre vreemde situatie voor ons. De gehele dinsdag nog opzoek geweest in Gouda, tot het donker was aan toe. Afgelopen donderdag al een andere auto aangeschaft omdat deze in verband met werk écht nodig is…En dan zaterdag de brief! Nu wachten op nader bericht. Geen idee in welke staat de auto verkeert en waar hij staat… Maar we hadden op zijn minst een telefoontje van Politie Gouda verwacht, dat de auto aangetroffen was. Geen gekke verwachting toch?! In ieder geval bedankt voor alle ogen die naar de auto hebben uitgekeken hebben, en voor het Gouds Dagblad voor het snel plaatsen van het bericht!”.