De jurycommissie van de Ondernemersprijs Midden Holland heeft de genomineerden bekend gemaakt voor de vierde editie van dit netwerkevenement. In drie categorieën zijn, op basis van vooraf gestelde criteria en jurybezoek, uit een lange lijst van kandidaten elk drie bedrijven geselecteerd:
Ondernemer van het Jaar Detailhandel & Horeca:
De Zalm Horeca Groep BV – Mark Maree (Gouda)
Slagerij Rietveld – Theo en Jannie Rietveld
Oogzorg Bastiaan Optiek – Rene Melching, Janny Molenaar & Bas Molenaar
Ondernemer van het Jaar MKB:
Carapax it – Addy Borst en Ronald van Vliet (Gouda)
Van Munster & Zonen Sanitair – Stephanie van Munster en Manfred van Munster (Gouda)
Zilvertron B.V. – Rene Jansen, Jan Korevaar & Robert Nobel
Ondernemer van het Jaar Grootzakelijk:
Excent Tandtechniek – Hidde Hoeve en Henk Kortenoeven (Gouda)
Van der Loo Yachtinteriors – Jeroen Kortenoeven
LKP Plants – Wim Koolhaas, Hans Koolhaas & Marco Koolhaas


Eerst een bijzondere ontmoeting bij Stijlkamer 52
Stijlkamer 52 was afgelopen maandagmiddag weer het decor om de genomineerden, commissieleden en businesspartners verwelkomen voor de aftrap van het evenement. De genomineerden van de Ondernemersprijs maakten op 13 november 2017 kennis met elkaar en met de betrokkenen van dit jaarlijks terugkerend netwerkevenement. Wie zijn de gezichten van de welbekende voordrachtscommissie, welke betrokken businesspartners maken het evenement mede mogelijk en niet te vergeten wie zal bepalen wie de awards mee naar huis mogen nemen?
Tijdens deze bijeenkomst kregen deze onderscheidende ondernemers de mogelijkheid om zichzelf te presenteren door middel van een pitch. De deskundige jury stelde na afloop vragen om een compleet beeld te vormen van het ondernemerschap. De uiteenlopende bedrijven worden allen gerund door inventieve medewerkers en zij deelden de geheimen van hun succes met de aanwezigen. Een ontmoeting met als doel elkaar onderling te inspireren en de jury voor een lastige taak te zetten.
Ondernemersprijs Midden Holland, 8 januari 2018
De Goudse Schouwburg zal maandag 8 januari 2018 podium bieden aan de presentaties van de genomineerde bedrijven. Na de professionele bedrijfsfilms, flitsende interviews en inspirerende ondernemersverhalen is er gelegenheid om onder het genot van een hapje en drankje te netwerken en de genomineerden te feliciteren.


Organisatie Network Business Events informeert belangstellenden via de website www.businesseventmiddenholland.nl en via social media: facebook.com/opmiddenholland of twitter: @NBEnu #OPMH18. Voor meer informatie of kaartverkoop: www.nbe.nu