Aannemingsbedrijf Th. J. Van Dijk B.V. failliet verklaard

mainImage
Aannemingsbedrijf Th. J. Van Dijk B.V. failliet verklaard

Het Goudse aannemingsbedrijf Th. J. Van Dijk B.V. is woensdag 30 mei door de rechtbank in Den Haag failliet verklaard. Zo is op te maken uit het faillissementsdossier.nl.

De (hoofd)activiteit van Aannemingsbedrijf Th. J. Van Dijk B.V. is algemene burgerlijke en utiliteitsbouw en projectontwikkeling.

Als curator is aangesteld mr. Jan Dorrepaal. Dorrepaal voert momenteel op het kantoor van de Goudse aannemer aan de Marconistraat gesprekken met algemeen directeur Maarten van Grieken over de (lopende) gang van zaken. De werkzaamheden worden vooralsnog voortgezet.

Wat de reden/en is/zijn van het faillissement is nog niet bekend (gemaakt).

'Wat een ramp voor directie en personeel van dit oer Goudse bedrijf, dat altijd klaarstond om Goudse cultuur en sport te ondersteunen', zo reageert een van onze lezers.

Ruim 100 jaar
Bouw- en aannemingsbedrijf Th.J. van Dijk BV bestaat al ruim honderd jaar. Het bedrijf heeft met haar jarenlange ervaring een goede reputatie opgebouwd in het Groene Hart en ver daarbuiten. Van Dijk is actief in de woning-, civiele- en utiliteitsbouw en onderscheidt zich in service en kwaliteit.

Het bouwbedrijf adviseert particulieren en ondernemers over oplossingen voor bouwvraagstukken en weet deze ook als geen ander in de praktijk te realiseren. Daarbij maakt het niet uit of het nu om nieuwbouw-, verbouw, renovatie-of onderhoudsprojecten gaat. Van Dijk heeft oog voor zowel de ethische als de constructieve kant van een bouwproject en past als het even kan duurzame oplossingen toe.

Later meer.Foto: Digitaal Dagblad