Hartrevalidatie is een behandelprogramma voor alle mensen die behandeld zijn voor een hartaandoening. Hartrevalidatie helpt bij het herstel en geeft weer vertrouwen in het lichaam. De patiënt leert er omgaan met de gevolgen van de aandoening.

Wanneer u het traject hartrevalidatie bij het Groene Hart Ziekenhuis heeft afgerond, heeft u de mogelijkheid om verder fit en vitaal te worden en nog belangrijker… vitaal te blijven bij Rayer HealthCenter.

Doordat de fysiotherapeuten van Rayer HealthCenter ook werkzaam zijn in het Groene Hart Ziekenhuis, sluit het vervolgprogramma dus perfect aan op het door u afgeronde revalidatieprogramma.

In overleg met u worden uw patiëntengegevens overgedragen aan de medisch opgeleide sportinstructeurs van Rayer HealthCenter. Doordat de fysiotherapeuten ook werkzaam zijn in het Groene Hart ziekenhuis kan het dus ook voorkomen dat u uw training onder begeleiding van dezelfde fysiotherapeuten volgt bij Rayer HealthCenter.

Onderzoek heeft uitgewezen dat verder revalideren bij Rayer HealthCenter een positieve invloed heeft op de algehele gezondheid en vitaliteit. Daarnaast is het mogelijk om met gerichte training, klachten onder controle te houden en preventief bezig te zijn.

Rayer HealthCenter biedt dus een op maat gemaakt vervolgtraject aan voor u na uw hartrevalidatie in het Groene Hart Ziekenhuis.

Programma op maat
De eerste keer dat u komt is op afspraak. In een intakegesprek bespreken we uw doelstelling en wensen en doen we een aantal testen. Met deze informatie en het overdrachtsformulier van uw revalidatietherapeut maken wij voor u een persoonlijk schema op maat. Hierna kunt u mee doen aan de speciale hartrevalidatie groepslessen die twee keer per week worden verzorgd door de sportinstructeurs of fysiotherapeuten Rayer HealthCenter.

Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om geheel zelfstandig te trainen. Het is voor u prettig om te weten dat er altijd mensen in de buurt zijn die u achtergrond kennen en daadwerkelijk actie kunnen ondernemen mocht er onverhoopt toch iets gebeuren.

Voor meer informatie:
Rayer HealthCenter Gouda
Ronsseweg 7
2803 ZA Gouda
0182-533159
info@rayerhealthcare.nl
www.rayerhealthcare.nl