Een dag voor de landelijke introductie van de nieuwe BMW 5 Serie kwamen genodigden bijeen voor een exclusieve avondpreview van dit nieuwe model bij F. Breeman BMW in Rotterdam.

 

,,De nieuwe BMW 5 Serie is de meest sportieve in zijn klasse”, aldus Michael Braak, Marketing Coördinator. ,,Niet voor niets noemt BMW de nieuwe BMW 5 Serie ook wel de Business Athlete. Nog meer dynamiek alsook technische innovaties, zoals de optie voor deels autonoom rijden of de mogelijk om de auto zichzelf in te laten parkeren. Maar je merkt pas echt verschil als je erin gaat rijden, dus willen we iedereen dan ook van harte uitnodigen om dat bij ons te komen doen.”

 


F. Breeman BMW is een bekende naam in de autobranche. ,,Binnen ons bedrijf heerst er een echte 010-mentaliteit”, gaat Braak verder. ,,We houden van aanpakken en merken dat onze klanten dat waarderen. We doen wat we afspreken en proberen de verwachtingen van onze klanten continue te overtreffen. Daarom vinden we het tevens belangrijk om onze klanten in een vroeg stadium al kennis te laten maken met onze nieuwste modellen.”

 


Tijdens de avondpreview van de nieuwe BMW 5 Serie was ook luxemerk Montblanc aanwezig met een heuse horlogemaker en prachtige stand. ,,Na een eerdere samenwerking vonden we dat Montblanc als merk uitstekend zou passen bij de doelgroep die BMW met de nieuwe BMW 5 Serie wil aanspreken. Daarnaast krijgt iedereen bij aanschaf van een nieuwe BMW 5 serie tot en met 28 februari exclusief bij ons een Montblanc Meisterstuck Classique Platinum schrijfinstrument cadeau, gegraveerd met naam of tekst naar keuze.”

 

Beleef het zelf! De nieuwe BMW 5 serie. Vol innovatie!

Kom langs bij F. Breeman Gouda aan de Antwerpseweg 11 in Gouda (+31 (182) 513000) of bij een van de andere vestigingen.