Het populaire programma Lucky TV beklimt dinsdag 31 oktober de bühne van De Goudse Schouwburg.  Lucky-maker Sander van de Pavert reist met zijn studio naar Gouda voor een onvergetelijke televisie-avond. Het is een bijgeboekte voorstelling in het jubileumjaar van De Goudse Schouwburg. En heb jij even lucky: er zijn nog kaarten…
Lucky TV is bekend van de hilarische filmpjes waar De Wereld Draait Door steevast mee afsluit. ‘Lucky Live’ is een al even hilarische en mes¬scherpe theatershow. Een zinderende excursie door het Hollandse medialandschap en een exclusief kijkje in de keuken van LuckyTV.
Zijn dagelijkse filmpjes mogen kort van duur zijn, maar voor Van de Pavert gaat aan elke Lucky een uitzinnig avontuur vooraf. Zijn dwalingen door de beeldenbrij leidden tot bizarre ontdekkingen, groteske experimenten en een schat aan ongebruikt materiaal. In ‘Lucky Live’ maakt Van de Pavert het publiek deelgenoot van die magie. Een televisieavond waar niemand voor thuis blijft.


Kaarten voor ‘Lucky Live’ zijn € 35,00 (1e rang), € 32,50 (2e rang) of € 30,00 (3e rang). Ze zijn te koop via www.goudseschouwburg.nl en ook telefonisch via 0182- 513 750 of bij de kassa aan de Boelekade 67.