Alle deelnemers en genomineerden aan de Ondernemers Prijs Midden Holland 2018 zijn natuurlijk winnaars. Maar de grootste winnaars van maandagavond waren toch wel Carapax it, Excent Tandtechniek en Oogzorg Bastiaan Optiek.

In de MKB-categorie sleepte het Goudse Carapax it de award voor de neus weg van het 50 jaar oude Van Munster Badkamers uit Gouda en Zilvertron B.V. uit de gemeente Krimpenerwaard.

Excent Tandtechniek uit Gouda werd in de categorie Grootzakelijk verkozen boven Van der Loo Yachtinterieur uit Waddinxveen en LKP Plants uit de gemeente Zuidplas.

En in de categorie Detailhandel & Horeca kwam Oogzorg Bastiaan Optiek uit Waddinxveen als winnaars uit de bus voor De Zalm Horeca Groep uit Gouda en Slagerij/boerderij Rietveld uit de gemeente Bodegraven-Reewijk.

Over Carapax IT
Carapax IT kan worden omschreven als een Social Enterprise; een IT dienstverlener met maatschappelijke impact. Slechts drie jaar geleden startten Addy Borst en Ronald van Vliet en inmiddels werken er 31 mensen in het bedrijfsverzamelgebouw aan het Stationsplein en ook nog 7 mensen in inmiddels geopende vestiging in Eindhoven.

Beeldrechten: John Roeland Fotografie.

Reageer op dit artikel