Dát klinkt eng. Eerst een nieuw huis kopen en dan je huis verkopen.
,,De woningmarkt anno 2017 is gelukkig anders dan een paar jaar geleden tijdens de crisis?, vertelt Robert Roos van Boer Makelaardij . ,,Voorheen wilden mensen eerst hun eigen huis verkopen voordat ze een ander huis kochten. Dat was ook logisch. Ik snap dat mensen het nu nog steeds spannend vinden om eerst te kopen en dan te verkopen. Om als verkoper toch de stap te nemen, is het belangrijk om een makelaar in te schakelen met een groot netwerk die mensen met elkaar kan verbinden”.
Bij Boer Makelaardij zitten professionele makelaars die achter de schermen alvast kopers kunnen zoeken en op deze manier mogelijke kopers voor jouw huis kunnen enthousiasmeren. Een soort van stille verkoop, maar dan net iets anders. ,,Zo vinden wij in een korte periode de juiste koper voor de woning die op termijn vrij komt”, aldus Roos.
De woningmarkt is volop in beweging en er wordt daarom meer gevraagd van huizenverkopers- en kopers. In een periode waarin huizen snel en in een korte periode worden verkocht, kan Boer Makelaardij een adviserende en vooral verbindende rol spelen.
Voorbereiding en inventarisatie is heel belangrijk in een dynamische markt zoals deze. ,,Wanneer je een nieuw huis wilt kopen, is het verstandig om alvast zaken achter de schermen te gaan regelen. Zo kun je bijvoorbeeld, naast het uitzoeken van je financiële mogelijkheden, ook alvast het gehele hypotheekdossier klaar hebben liggen. Wij werken samen met financieel adviseurs, wat ervoor zorgt dat je sneller kunt handelen bij de verkoop van je huidige woning en mogelijke aankoop van een nieuwe woning.”
Ben je benieuwd naar jouw financiële mogelijkheden, heb je een nieuw huis op het oog of wil je jouw huis verkopen? De makelaars van Boer Makelaardij helpen je graag verder en vertellen je meer over je mogelijkheden en het gehele verkooptraject van je huis!
Ook voor vragen over aankoopbegeleiding kun je terecht bij Boer Makelaardij.
Boer Makelaardij Gouda
Meridiaan 39
2801 DA Gouda
www.boer-gouda.nl
info@boer-gouda.nl
Tel. 0182-538400
Openingstijden
Ma t/m do: 9u00 – 17u30
Vr: 9u00 – 17u00
Za: 11u00 – 13u00
Het team van Boer Makelaardij, met tweede van rechts Robert Roos.