Zet jij alles op alles om duurzaam te leven, alleen maar groene energie te gebruiken, niks dan fairtradeproducten te kopen en spullen zo veel mogelijk te hergebruiken? Of twijfel jij juist wie je nou wel of niet moet geloven over de opwarming van de aarde en de stijging van de zeespiegel? Weet je gewoon niet waar je zou moeten beginnen met verduurzamen?
Kom dan op zaterdag 28 oktober naar de Duurzaamheidsdag in en rond het gebouw van het Coornhert Gymnasium aan het Jan van Rennesseplein en laat je (verder) informeren.
 


De Duurzaamheidsdag Gouda is er voor iedereen! Met inspirerende sprekers, leuke activiteiten en workshops, interessante informatie, gezellige ontmoetingen bij een lekkere hapje, een diepgaand gesprek en praktische tips, activiteiten voor kinderen en uitdagingen voor jongeren, je vindt het er allemaal.
De grote problemen worden uitgelegd, maar ook wat jij hier en nu zelf kunt doen, binnen jouw mogelijkheden en middelen. Alleen of samen met anderen. Want duurzaamheid kan best!


Voor iedereen die (n)iets met duurzaamheid heeft…
Ligt je dak bezaaid met zonnepanelen en staat je keukenkastje vol met fairtradeproducten?  Draag je alleen nog maar verantwoorde kleding en ban je elk stukje vlees uit je leven? Of heb je juist helemaal niets meer het woord ‘duurzaam’, twijfel je wie je nou wel en niet moet geloven als het gaat over ‘het klimaatprobleem’ of weet je simpelweg niet waar je moet beginnen met verduurzamen…
Kom op ideeën op zaterdag 28 oktober, 11-16u00, in het Coornhert Gymnasium, Jan van Renesseplein, Gouda. Het programma heeft verschillende rondes en je kunt komen en gaan wanneer
je wilt. Toegang is gratis. Kijk voor het programma op www.duurzaamheidsdaggouda.nl.
De Duurzaamheidsdag wordt gehouden door de werkgroep ZIN van de Raad van Kerken en het Humanistisch Verbond, samen met vele anderen.