De politie van Team Gouda moest Paasnacht regelmatig in actie komen.

Een man die zich in een kroeg op de Markt vervelend gedroeg, bleef hier op straat tegen agenten mee doorgaan. De man was zichtbaar zwaar onder invloed van alcohol en mocht zijn roes op het politiebureau uitslapen, aldus de politie op Twitter.

Rond middernacht werden twee mannen aangehouden voor diefstal met geweld. Ze hadden de buit ook bij zich. De diefstal met geweld had plaats in de wijk Oosterwei. Het is een van de wijken waar de politie in het kader van het project ‘Basta 2.0’ extra surveilleert om de vele woninginbraken tegen te gaan. Paasnacht had dat dus succes met de aanhouding van het tweetal. Het is niet bekend wat de inbrekers hadden buitgemaakt.

En een bestuurder viel door de mand omdat veel te had door Gouda reed. Tijdens controle bleek dat hij teveel had gedronken. Hij krijgt een boete en een cursus. De man reed met hoge snelheid door Gouda. Dat viel agenten op. Ze lieten hem stoppen op de Burgemeester Jamessingel. De man moest blazen. Daaruit kwam naar voren dat hij 1,1 promille alcohol in zijn bloed had. Ruim het dubbele van de limiet.