Wauw! Dat is toch te mooi om waar te zijn. Laura en Jesse wonnen onlangs hun huwelijksdag ter waarde van maximaal €10.000,- terug bij Het Oude Stadhuys!

Wauw! Het lijkt wel een kerstsprookje maar Laura en Jesse hebben toch echt hun huwelijksdag t.w.v. max. €10.000,- teruggewonnen! Ga jij trouwen en wil je ook je huwelijksdag terugwinnen? Laat ons even weten waar je gaat trouwen, dan maak jij deze zomer kans op deze bijzondere prijs! http://bit.ly/2D5tvs0 Merry christmas everyone!

Geplaatst door Top Trouwlocaties op zondag 24 december 2017

Laura en Jesse werden vorig jaar met Kerst verrast. Het leek wel een kerstsprookje, maar Laura en Jesse hebben toch echt hun huwelijksdag ter waarde van €10.000,- teruggewonnen! Dat wordt dus op 19 april 2019 sowieso een droomhuwelijksdag.

,,Gefeliciteerd! Je hebt een droomlocatie gevonden voor jullie trouwdag! Vergeet als laatste stap vooral niet om ons te laten weten wáár jullie gaan trouwen, dan maak je kans om jullie trouwdag ter waarde van maximaal € 10.000,00 terug te winnen of andere prachtige prijzen”, zo luidt de oproep van Top Trouwlocaties.  

Laura en Jesse zeiden daarop ‘ja’ en deden het. En kijk eens wat voor moois en voorpret ze krijgen voor 19-04-2019.

,,Ja, het is pas over een jaar. Dat is inderdaad ver voor uit plannen. Maar dat is tegenwoordig heel gewoon. Trouwen is populair en zeker op de top trouwlocaties, zoals Het Oude Stadhuys. De boekingen voor 2020 worden ook al gemaakt en geboekt”, aldus een woordvoerster van Top Trouwlocaties.

Ga jij trouwen en wil je ook je huwelijksdag terugwinnen? Laat het Top Trouwlocaties even weten waar je gaat trouwen, dan maak jij ook kans op deze bijzondere prijs!