Hoofdtrainer Edwin Erwich vertrekt aan het einde van dit seizoen bij zondag tweedeklasser SV Donk. Het bestuur van DONK heeft in goed overleg met Erwich besloten om volgend seizoen (2017-2018) de samenwerking te beëindigen.
Erwich is aan zijn derde seizoen bezig bij de Goudse club. Onder leiding van Erwich promoveerde DONK het afgelopen seizoen naar de tweede klasse. ,,Daar is de eerste seizoenshelft gebleken dat we een uitdaging hebben ons daar staande te houden met de hele jonge selectiegroep. DONK staat momenteel weliswaar op een twaalfde en laatste plaats maar de laatste weken laten zien dat het verschil in de wedstrijden niet zo groot meer is als in het begin van de competitie”, aldus technisch coördinator Patrick Akerboom.
DONK won vandaag zelfs de thuiswedstrijd van  middenmoter RKDEO met 4-2.
,,We gaan er gezamenlijk aan werken om het seizoen toch als tweedeklasser te eindigen en zo veel mogelijk jonge spelers zich maximaal te kunnen laten ontwikkelen. Het bestuur rekent op een succesvolle tweede helft van het seizoen onder leiding van Edwin”, verwacht Akerboom.
DONK roept geïnteresseerde gediplomeerde (minimaal UEFA-B/TC-II) trainers op hun interesse kenbaar te maken met het opsturen van hun CV of door contact op te nemen met Technisch Coördinator Patrick Akerboom (06-46136874 of patrickakerboom@gmail.com).
Op de foto het team van DONK met rechts staande hoofdtrainer Edwin Erwich.