DONK is er, ondanks een onthutsend slechte tweede helft, in geslaagd om zich het veel scorende Hillegersberg van het lijf te houden. Aan de Nieuwe DONKstraat werd het 4-2, maar een gelijkspel had er ook zo maar ingezeten.
DONK startte nog zonder Jeffrey Ysselsteyn die na zijn hamstringblessure op de terugweg is. Op de bank zaten dit keer onder andere Dave Tol en Charaf Akoub.
Er werd begonnen met een minuut stilte in verband met het overlijden van clubicoon Hennie van Oosten. Van Oosten, voormalig voetballer en bestuurslid (technische zaken) van DONK, overleed op 64-jarige leeftijd na een ziekbed. Van Oosten was 54 jaar lid van de Goudse voetbalclub.
Daarna mocht pupil van de week, de achtjarige Finn de Jong, laten zien waarom hij spits is van DONK JO9-1. Zijn sterke dribbel en doeltreffende afronding zouden een goed voorbeeld moeten zijn voor de thuisploeg.
Zie voor het wedstrijdverslag op www.svdonk.nl.
DONK-Hilligersberg 4-2: 1-0 Georgio Petridis, 2-0 Rik Bogaard (strafschop), 3-0 Bogaard, 4-2 Petridis. 
Volgens onze bron Joop Spee een licht geflatteerde overwinning voor DONK dat lichtzinnig met de riante 3-0 voorsprong omsprong.
DONK’s trainer Rob Gieben was niet blij met het vertoonde spel in de tweede helft. Het was hem uiteraard niet ontgaan dat de organisatie in het tweede bedrijf vaak volledig zoek was.
Via een aantal positionele omzettingen en een viermans middenveld had hij nog geprobeerd om het gevaar Michel van Guldener in te dammen, maar dat was maar mondjesmaat gelukt.
Toen hij het oude systeem weer liet spelen kwam DONK weer beter in de wedstrijd.
Doordat medekoploper AGE niet speelde is DONK nu drie punten los van concurrent AGE. Zondag gaat de ploeg op bezoek bij het altijd lastige ESTO, dat Haastrecht in eigen huis met maar liefst 1-5 afdroogde.
Uitslagen overige Goudse clubs:
Wippolder-ONA 0-1, doelpunt Mike Degenkamp.
Olympia-FC Boshuizen 3-1: 1-1 Milan van der Zwet, 2-1 Gregory Castano, 3-1 Soefjan de Koning.