In Cinema Gouda gaat woensdag de spectaculaire Marvel actiefilm ‘Avengers: Infinity War’ in première in 3D en 3D Dolby Atmos. De verwachtingen liggen hoog: de film scoort maar liefst een 9,5 op IMDb!

Avengers: Infinity War
Tien jaar nadat de eerste film van het Marvel Cinematic Universe werd uitgebracht, komt de spanning tot een hoogtepunt in de grootste confrontatie aller tijden in Marvel’s Avengers: Infinity War. Voor het eerst komen alle helden en hun bondgenoten uit alle voorgaande films bij elkaar om het op te nemen tegen de machtige Thanos die een bedreiging vormt die te groot is voor een enkele held. De Avengers moeten bereid zijn alles op te geven in een poging om Thanos te verslaan, voordat zijn missie slaagt en zijn verwoesting een einde brengt aan alles.

Verder in Cinema Gouda
Nieuwe premières, een volle 50+ bios en zaterdag de speciale voorpremière van DisneyNature’s Blue. Een bijzondere natuurfilm die je meeneemt naar het hart van de oceaan om een nog steeds mysterieuze en verrassende wereld te ontdekken, te begrijpen en lief te hebben.

Daarnaast komt de meivakantie eraan en draait Cinema Gouda de leukste familiefilms en een kleuterbios met Buurman & Buurman. Bij de kleuterbios gaat het licht niet helemaal uit en staat het geluid iets zachter, zo kunnen ook de allerkleinsten genieten van een middagje bioscoop.

Zie ook www.cinemagouda.nl

Laat een reactie achter