Voor een Bevrijdingsfestival moeten we vooralsnog naar een andere stad. Gouda is nog niet zover. Maar wie weet, gaat dat in de toekomst veranderen.

Floravontuur Promotie Zoetermeer, organisator van het Zoetermeers Bevrijdingsfestival, heeft de line-up voor 5 mei 2018 bekendgemaakt. Dit jaar zijn het singer-songwriter Douwe Bob, de Surinaams-Nederlandse zanger Kenny B (foto boven), rapper/producent Diggy Dex en zanger/componist Jett Rebel die met live-band het hoofdpodium op de Markt beklimmen.

Tijdens elke pauze vindt op het centrale FOH-podium (Front Of House) een optreden van De Coronas plaats: deze zevenkoppige band was er vorig jaar ook bij. Het avondprogramma begint om 18u30 en de toegang is gratis.

Directeur Ruud Steggerda van Floravontuur Promotie Zoetermeer is zeer verheugd met het affiche van dit jaar. ,,Het bevrijdingsfestival biedt dit jaar weer een gevarieerde en swingende mix van muziekstijlen en met dit programma is het heerlijk om met het gezin of met vrienden in de stad het bevrijdingsfeest te vieren. Het zijn stuk voor stuk toegankelijke artiesten met elk een eigen, melodieuze kijk op het muziekgenre waarin ze actief zijn.”

Bekijk hier de line-up voor het Bevrijdingsfestival Zoetermeer 2018. Bekijk hier het middagprogramma.

Bron: www.ZoetermeersDagblad.nl