Het bestuur van De Jodan Boys heeft het contract met hoofdtrainer Dennis van den IJssel met twee seizoenen verlengd tot medio 2019.
Dennis van den IJssel (45) trad in januari 2014 aan als hoofdtrainer bij de Goudse Hoofdklasser, waar hij eerder al actief was als Hoofd Jeugdopleiding. Dit seizoen drong Van den IJssel met Jodan Boys door tot de 1/8e finale van de KNVB Beker, mede dankzij een sensationele zege bij Eredivisionist Go Ahead Eagles.
Ambitie
Voorzitter Marco Kastelein maakte het nieuws vandaag bekend na de wedstrijd Jodan Boys–Ajax: 1-1. Hij is erg enthousiast over het langer aanblijven van Dennis van den IJssel: ,,Dennis maakt onze spelers individueel én als team beter. Het bestuur is er van overtuigd dat hij de juiste man is om de club te helpen bij het realiseren van onze doelstellingen. We zijn ambitieus. Er ligt een meerjarenplan wat op termijn moet leiden tot promotie van Jodan Boys 1 naar de 3e divisie.”
Bijzondere club
Ook Van den IJssel is content over zijn contractverlenging: ,,Jodan Boys is een bijzondere club waar presteren en recreëren op een geweldige manier hand in hand gaan. Ik ben er trots op dat ik nog langer voor deze vereniging mag werken. Naast mijn hoofdtrainerschap ga ik me ook inzetten voor een verdere verbetering van de jeugdopleiding.”