De Amerikaanse danser, choreograaf en acteur Dan Karaty komt op woensdag 30 november naar Cinema Gouda. Dit voor een Meet & Greet met de bezoekers van Soof2 tijdens de zogeheten Ladies Night XXL. Karaty is één van de acteurs uit Soof2 en zal na afloop van de film aanwezig zijn om met alle ladies op de foto te gaan.
Karaty is bekend als jurylid van So You Think You Can Dance, Holland’s Got Talent, The Ultimate Dance Battle en Everybody Dance Now. Hij verzorgde verder de choreografie van sterren als Britney Spears, Justin Timberlake en Kylie Minogue.
Op de Ladies Night XXL op 30 november wordt de voorpremière van Soof2 vertoond, het vervolg op de succesfilm Soof uit 2013. ,,Deze Ladies Night XXL is overigens al een paar weken volledig uitverkocht. Dat betekent dat alle zes de zalen vol zitten met dames. 824 dames die worden ontvangen met een welkomstdrankje, kunnen shoppen bij leuke stands, kans maken op leuke prijzen en al kunnen genieten van Soof2”, aldus Rafe Arents van Cinema Gouda.
Meer over Karaty
Karaty verzorgde de choreografie van sterren als Britney Spears, Justin Timberlake en Kylie Minogue.
Karaty is ook jurylid in de Canadese, Australische en de Belgisch-Nederlandse versie van So You Think You Can Dance. Zijn werkterrein bevat daarnaast de Australische televisieshow Launch my Line en een aantal videoclips van onder anderen Pink en Cascada.
In 2010 werkte hij als coachend jurylid mee aan My Name Is Michael en sinds juli 2010 is hij te zien als vast jurylid van het RTL 4-programma Holland’s Got Talent. Ook is hij de bedenker en hoofdjurylid van het programma The Ultimate Dance Battle dat te zien was in 2011 en 2012. Van 2013 tot en met 2015 zat hij in de Jury van het RTL 4-programma Everybody Dance Now.
Sinds 2014 werkt hij als jurylid mee aan het programma Dansdate bij VTM.