Wat gebeurt er allemaal achter de schermen van en bij De Goudse Schouwburg? Om daar achter te komen, staat er voor woensdag 21 februari een heus College Theatertechniek op het programma bij de Goudse Schouwburg.  De kaarten hiervoor waren vanaf vandaag, maandag 5 februari, 11u00 te boeken via www.goudseschouwburg.nl of telefonisch via 0182-513 750. ,,Er kunnen maximaal 100 personen meedoen, dus wees er snel bij!”, zo waarschuwde de Goudse Schouwburg nog. En ja, binnen het uur waren alle kaarten vergeven.

,,Er was een enorme run op kaarten voor het College Theatertechniek. Daarom hebben wij zojuist besloten om extra Colleges te geven en wel op donderdag 15 maart. Reserveren kan dus nog!”, aldus Sharon den Hollander van de Goudse Schouwburg. Zie http://bit.ly/2Ew7uof

Ontdek de wereld van theatertechnici in De Goudse Schouwburg
In het kader van het 25-jarig jubileum van De Goudse Schouwburg, zetten twee vaste technici van de schouwburg hun theatertechniek eenmalig in de schijnwerpers. Dit theatercollege vindt plaats op woensdag 21 februari en donderdag 15 maart en is geschikt voor iedereen vanaf 12 jaar. Kaartjes á € 5,- (incl drankje) zijn binnenkort verkrijgbaar.

College
Tijdens het college verklappen theatertechnici Maarten & Danny de geheimen van ‘het grote zwarte gat’ dat het publiek tijdens de voorstelling in de coulissen ziet. Maar ze vertellen ook wat er vooraf gaat aan een voorstelling in De Goudse Schouwburg. Wat gebeurt er overdag op het toneel en wat doen ze precies achter de schermen tijdens een voorstelling? De deelnemers aan het college krijgen een uitgebreide vertelling van de technische mannen en mogen zelf ook een kijkje komen nemen op het toneel waar een aantal technische kunsten vertoond zullen worden. Daarbij is er een kleine rondleiding bij de kleedkamers, de orkestbak en de artiestenfoyer!

Kaarten
Het theatercollege vindt plaats op woensdag 21 februari en donderdag 15 maart om 19u00 en kaarten zijn vanaf maandag 5 februari te boeken via www.goudseschouwburg.nl of telefonisch via 0182-513 750. Er kunnen maximaal 100 personen meedoen, dus wees er snel bij!

Beeldrechten: De Goudse Schouwburg.

Reageer op dit artikel