Burlesque staat voor de kunst van de verleiding met een mooie knipoog. Dat verleiden gaat gepaard met dansen, teasen, sierlijk bewegen, werken met verschillende expressies en veel meer!
Durf jij? En heb je altijd al met Burlesque kennis willen maken, dan is dit je kans! Bij Cultuurpodium Gouda Studio’s aan de Oosthaven is op woensdag 25 oktober een proefles voor de cursus Burlesque.
Op de uitnodiging staat dat Burlesque geschikt is voor iedere vrouw. Ook kleding accessoires zijn aanwezig. De lessen worden gegeven door Elles de Graaf, huischoreografe van ROUGE in Eindhoven. Zij heeft over de hele wereld gewerkt als professioneel danseres en later als choreografe voor vooraanstaande hotelcasino’s in de grote goksteden van de wereld.
De proefles (12,50 euro) is op woensdagavond 25 oktober vanaf 20u00. Aansluitend start per 1 november de 5-weekse cursus Burlesque op iedere woensdagavond bij Cultuurpodium Gouda Studio’s aan de Oosthaven 12. Aanmelden via e-mail naar judith@goudastudios.nl Info:  www.goudastudios.nl