,,Lieve gasten en vrienden van Brownies&downieS Gouda. Super trots kunnen we u vertellen dat we ‘Het Leukste Restaurant van Gouda’ zijn geworden”, zo maakte Brownies&downieS Gouda dinsdag op haar Facebookpagina bekend.

Maar daar blijft het niet bij. ,,We staan zelfs in de top 10 van Zuid Holland”.

De top 10 in willekeurige volgorde per provincie is gebaseerd op een combinatie tussen het aantal stemmen (60%) en de gemiddelde waardering (40%). De provinciewinnaars worden tijdens de Award Uitreiking op maandag 5 maart tijdens de Vakbeurs Bakkersvak in Gorinchem bekend gemaakt en gehuldigd.

Brownies&downieS Gouda heeft dus weer wat te vieren. Dat doet de horecazaak met alle stemmers en met alle niet stemmers. Dus met iedereen en iedere Gouwenaar. Hoe Brownies&downieS Gouda dat gaat vieren? Kijk maar even op het filmpje hieronder.

De restaurants die gemeentewinnaar zijn geworden zijn bekend! Zij kunnen zich tijdens de spectaculaire Award Uitreiking  die plaats vindt tijdens Vakbeurs Bakkersvak laten huldigen en met hun Award op de foto met Katja Schuurman.

Zangeres Maan (winnares van The Voice of Holland en bekend van het TV-programma De Beste Zangers) komt optreden en de afterparty wordt verzorgd door de DJ’s van QMusic The Party. Kom ook en vier dit feest mee met het hele team!

Van donderdag 15 februari tot en met dinsdag 20 februari kunnen er tickets met vroegboekkorting worden besteld. Op = Op, Weg = Weg.

Bekijk hier of jouw favoriete restaurant uitgeroepen is tot gemeentewinnaar.

Bekijk hier de Top 10 per provincie

Bekijk hier de Top 3 per categorie van de Keten Awards

Zie ook www.restaurantverkiezing.nl

 

 

Beeldrechten: Brownies & downieS.

Reageer op dit artikel