Het Goudse bedrijf De Boer Maatwerk in Interieur, van de Zoetermeerse ondernemer Jacob de Boer, behoort tot de 754 snelst groeiende bedrijven van Nederland. Dat heeft Het Financieel Dagblad deze maand bekendgemaakt. Om die reden is de in Gouda gevestigde onderneming benoemd tot FD Gazelle 2017, de jaarlijkse prijzentoekenning van de ondernemerskrant voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland.
Daarnaast maakt De Boer Maatwerk in Interieur in de regio West-Nederland nog kans op een gouden, zilveren of bronzen medaille in één van de drie categorieën; klein (100.000 tot 2 miljoen euro omzet), middelgroot (2 tot 10 miljoen) en groot (een omzet boven de 10 miljoen).
Op 14 november hoort Jacob de Boer of hij tot de top drie van de regio behoort, want dan is de prijsuitreiking in de Stadsgehoorzaal in Leiden. Het programma start om 15u30.
,,Spannend, ik kijk er naar uit. Een medaille behalen zou fantastisch zijn, maar ik vind het sowieso al geweldig dat we tot de 754 snelst groeiende bedrijven van Nederland behoren. Dat betekent dat we met De Boer Maatwerk in Interieur, zowel letterlijk als figuurlijk, goed aan de weg timmeren.”
De Boer nam het keuken- en interieurbedrijf, gevestigd aan de Gouderaksedijk 24 in Gouda, in november 2015 over. Sindsdien zit het bedrijf in de lift en groeide het personeelsbestand rap. In september 2017 volgde een overname van het bedrijf Forma Interieur Design uit Bergschenhoek, waarmee De Boer weer vier nieuwe werknemers aan zich wist te binden. (Bron: Zoetermeers Dagblad.)