Winkelcentrum Bloemendaal is een dameskledingzaak en een bloemenwinkel rijker. Blossomz (dameskleding en accessoires) en bloemenwinkel Het Veld kwamen het al sterke assortiment winkels verder versterken en verbreden. Ga eens kijken bij deze twee nieuwe aanwinsten.

Sinds afgelopen weekend fleurt bloemenzaak Het Veld het winkelcentrum verder op. Het Veld zit op de oude stek van bloemenzaak Bonnefleur. In het veld van succesvolle en bloeiende ondernemers gaat Het Veld voor een mooie fleurige tijd in het centrum.
Dameskledingzaak Blossomz opende vorige maand een nieuwe winkel in het winkelcentrum Bloemendaal! En wel in het pand op de Ruigenburg 14.
Het is oktober en dat is dé modemaand van het jaar. De magazines staan weer vol met de nieuwste trends en must haves van dit najaar.
Ook in winkelcentrum Bloemendaal vind je leuke mode- en schoenenwinkels waar je de perfecte herfst/winter-outfit kan shoppen. En vergeet ook de accessoires eromheen niet: van horloges en sieraden tot een nieuw fris kapsel en van een lekker geurtje tot een mooie tas. Allemaal tegelijkertijd aan te schaffen in winkelcentrum Bloemendaal.
Shop’se!