Bij Cinema Gouda gaat vandaag Rampage: Big Meets Bigger (in 3D en Dolby Atmos) in première.

De afstandelijke primatoloog Davis Okoye (Dwayne Johnson) heeft een hechte band met George, de buitengewoon intelligente zilverrug gorilla die hij al vanaf diens geboorte verzorgt. Maar een genetisch experiment maakt van deze vriendelijke aap een woedend wezen van enorme afmetingen.

Om het allemaal nog erger te maken, blijkt dat er nog meer dieren een genetische verandering hebben ondergaan.

Terwijl deze nieuwe alfa roofdieren in Amerika dood en verderf zaaien, gaat Okoye samen met een uit de gratie geraakte geneticus op zoek naar een geneesmiddel. Hij moet zijn weg banen op een steeds veranderend speelveld, niet alleen om een wereldwijde ramp te voorkomen maar ook om het monster te redden dat ooit zijn vriend was.

Speelduur: 108 minuten
Genre: Actie, Avontuur
Cast: Dwayne Johnson, Naomie Harris, Malin Akerman, Jake Lacy, Joe Manganiello, Jeffrey Dean Morgan en P.J. Byrne
Regie: Brad Peyton

Cinema Gouda heeft deze week weer een bomvol filmprogramma.

De komende filmweek vertoont Cinema Gouda ook weer de Toverlint-film, in het kader van het 60 jarig bestaan van de Goudse film- en videoclub.

Vanwege de Annie MG Schmidt maand draait de Goudse bioscoop in de 50+ bios JA ZUSTER, NEE ZUSTER en aanstaande zondag regulier de film PLUK VAN DE PETTEFLET.

Verder zijn er drie voorpremières THE GUERNSEY LITERARY SOCIETY, BLOCKERS en voor de jeugd BUURMAN & BUURMAN HEBBEN EEN NIEUW HUIS!

En als dat allemaal nog niet genoeg is, komen er ook nog vier premières voorbij: RAMPAGE: BIG MEETS BIGGER in 3D en Dolby Atmos, FINDING YOUR FEET, A QUIET PLACE en SHERLOCK GNOMES NL in 3D.

Op en in het programma staan verder nog een Ladies Night (DE MATCHMAKER, met drankje, goodiebag & meer!), Encore Opera (MACBETH: Verdi’s werk van Shakespeares tragedie) en een vertoning van Exhibition on Screen (GIRL WITH A PEARL EARRING: Vermeers bekendste werk!).

Kortom: een bomvol filmprogramma!

Zie voor de data en tijden www.cinemagouda.nl