De Beren Gouda gaat morgen los. In Gouda wordt woensdag 2 augustus een nieuwe vestiging, welgeteld de 31-ste, van horecaketen De Beren geopend.
Een voormalig kantoorpand in de Goudse Poort is volledig gesloopt en er is een nieuw De Beren restaurant voor in de plaats gekomen. Bezoekers kunnen rekenen op een sfeervol restaurant waar kwaliteit en vakmanschap hoog in het vaandel staan.
Om de opening van het restaurant te vieren is augustus gedoopt tot burgermaand, in deze maand zijn alle burgers te bestellen voor slechts €8,50.

Unieke locatie in de Goudse Poort
Het nieuwe restaurant van De Beren vestigt zich op een centrale plek: dichtbij sport- en entertainmentvoorzieningen, de woonboulevard en het bedrijventerrein in de Goudse Poort.
Franchisenemers Robbert & Suzan Bron vertellen enthousiast over de unieke locatie: ,,Door de centrale ligging is ons restaurant goed bereikbaar voor een breed publiek. Zo serveren we een uitgebreide en snelle lunch voor de zakenmensen uit de buurt, maar is de sfeer overdag en ’s avonds ook perfect om lekker lang te tafelen met familie of vrienden’’.
Een diner bij De Beren kan men combineren met een bezoek aan de nabij gelegen bioscoop Cinema Gouda: met een Beren Bios Arrangement voor €26,50 geniet het publiek al van een drie-gangen-keuzemenu én ontvangen zij een bioscoopkaartje voor een film naar keuze.

De smaakvolle berengerechten
Het restaurant heeft dankzij het gebruik van natuurlijke materialen als hout, steen en staal een aangename en huiselijke sfeer. Ook is het restaurant, als eerste restaurant van de Beren keten, voorzien van een echte plantenwand.
Gasten kunnen in het nieuwe restaurant genieten van een gezellige borrel met speciaalbieren, een goede lunch óf bourgondisch diner. De vlees- en visgerechten worden op de houtskoolgrill bereid, dit geeft de gerechten het pure en authentiek karakter waar De Beren bekend om staan. Met oog voor kwaliteit en detail is de menukaart voorzien van verrassende gerechten. Naast de klassiekers als spareribs en saté kunnen bezoekers kiezen voor een mooie entrecote, lamsrack, tournedos en staan er zes verschillende
burgers op het menu.
Een restaurantmerk met een sterke persoonlijkheid
Het typisch Rotterdamse horecaconcept De Beren staat bekend om haar kwalitatieve royale gerechten voor een vriendelijke prijs. In 2016 werd zij zelfs uitgeroepen tot het meest sympathieke horecamerk van Nederland.
De Beren startte in 1984 met de opening van een eetcafé op de Noordsingel in Rotterdam. Inmiddels is het concept uitgegroeid tot een succesvolle horecaformule met restaurants en bezorgrestaurants door heel Nederland. De horecaketen wil alle vestigingen die de oude stijl nog hanteren, ombouwen naar de nieuwe stijl.
De Beren
Adres: Harderwijkweg 1, Gouda
Website: www.beren.nl