Ben jij op zoek naar een administratief medewerker / secretaresse? Bekijk dan snel de nieuwe vlog van Ruimbaan Uitzendbureau.

Ruimbaan Uitzendbureau Goes Vlogging #26 – Administratief medewerker / Secretaresse

Ben jij op zoek naar een administratief medewerker / secretaresse? Bekijk dan snel onze nieuwe vlog. Marudly is een ervaren dame, die naast haar ervaring ook communicatief erg sterk is. Ze woont in Rotterdam en kan binnen een maand aan de slag. Geïnteresseerd? Neem dan snel contact op met Ruimbaan Uitzendbureau!Ben jij nog op zoek naar een baan of juist naar personeel? Neem dan ook snel contact op met Ruimbaan Uitzendbureau!📞010 220 6539https://www.ruimbaan.nl/onze-vestigingenWil jij meer kandidaten of vacatures volgen? Like dan onze social media en abonneer je op onze YouTube pagina, zodat je op de hoogte blijft van onze nieuwste vacatures en kandidaten.

Geplaatst door Ruimbaan Uitzendbureau op Maandag 10 december 2018

Geïnteresseerd? Neem dan snel contact op met Ruimbaan Uitzendbureau!

Ben jij nog op zoek naar een baan of juist naar personeel? Neem dan ook snel contact op met Ruimbaan Uitzendbureau! Zie ook www.ruimbaan.nl/onze-vestigingen

Wil jij meer kandidaten of vacatures volgen? Like dan de social media en abonneer je op de YouTube pagina van Ruimbaan Uitzendbureau, zodat je op de hoogte blijft van de nieuwste vacatures en kandidaten.

Vloggen
Ruimbaan Uitzendbureau heeft een superleuke en makkelijke manier in het leven geroepen om nieuwe werknemers en collega’s te vinden. En wel door te vloggen.

Langs deze weg doet Ruimbaan Uitzendbureau een oproep en een beroep op alle werkgevers van Nederland en met name in Gouda en omgeving.

Zie hieronder hoe dat in zijn werk gaat… and the job is almost done…

Ben jij nog op zoek naar een baan of juist naar personeel? Neem dan ook snel contact op met Ruimbaan Uitzendbureau!

Wil jij meer kandidaten of vacatures volgen? Like dan de social media en abonneer je op de YouTube pagina van Ruimbaan Uitzendbureau, zodat je op de hoogte blijft van de nieuwste vacatures en kandidaten.

Ruimbaan Uitzendbureau Gouda
Stationsplein 1
2801 AK Gouda
Tel: +31(0)182 – 58 28 11
E-mail: gouda@ruimbaan.nl
website: www.ruimbaan.nl